Floristeria online - Telf. 93 8670399
  INICI » Tenda Online » Enviaments i devolucions Cistella de la compra  |  Realitzar comanda   
Idiomes
Català Español English
Categories
Enviaments i devolucions Enviaments i devolucions
ENVIAMENTS A TOT ESPANYA PENINSULAR
(Enviament en 24 Hores de Dimarts a Dissabte - Entrega el Dilluns consultar telf. 938670399)

Taller floral Fondan realitzem enviaments a tot Espanya amb un servei de 24H. Totes les comandes realitzades abans de les 18h, poden ser entregades durant el dia següent a TOT ESPANYA PENINSULAR. Amb un embalatge 100% segur tant amb flor fresca, com els productes artificials. El cost d´aquest servei depèn de cada producte. L'entrega serà durant el dia (sempre abans de les 19h) però sense poder confirmar hora exacte d'entrega.

ENVIAMENTS BARCELONA (Provincia)

Totes les comandes entrades abans de les 12.30h podràn ser entregades durant el mateix dia a la Ciutat de Barcelona i a tota la provincia de Barcelona.

ENVIAMENTS GENERALS

Tots els enviaments seràn entregats abans de les 19h. Es considera bon servei quan s´ha intentat l´entrega i per ausència del receptor no s´hagi entregat el producte. Sempre es trucarà al telèfon del receptor quan no després de fer el primer intent d´entrega. Igualment es deixarà una nota de l´intent d´entrega. Quan es pugui localitzar el receptor es concretarà hora i lloc per realitzar l´entrega.

Si l´entrega és a una fàbrica, oficines, empreses o edificis governamentals i per qüestió de la política d´empresa no ens deixen fer l´entrega personalment, s´entregarà el producte a consergeria. Considerant que l´entrega s´ha realitzat correctamente.

Si vostè no ha escollit la millor opció pel seu enviament, la direcció de Taller floral Fondan es possarà en contacte amb vostè abans de tramitar la comanda.


DEVOLUCIONS

Per a qüalsevol devolució el comprador i el vendedor hauràn de possar-se d´acord.

En cas d´un defecte visible i raonable en la comanda, el comprador té el dret a la devolució de l´import de la comanda o a una solució similar acordada entre el comprador i el vendedor.

En aquest supòsit, el millor és possar-se en contacte amb el vendedor, ja sigui per correu electrònic a: info@fontanillas.com o trucant al telèfon: 93 867 03 99.
 Continua 
Buscar...
Compres més
0 productes
Ofertes més
Bonsais Mix 6 Anys
Bonsais Mix 6 Anys
29'50EUR
26'00EUR
Novetats més
50 Roses de Sant Jordi varietat freedom 70cm
50 Roses de Sant Jordi varietat freedom 70cm
110'00EUR
Qui Som? Noticies Contactar Galeria Enviaments Condicions Ofertes Novetats Consells i ajuda

Utilizamos 'cookies' propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Aceptar Más información